«ОДЕСЬКИЙ ДIМ» 2022 – ВИСТАВОЧНИЙ  ЦЕНТР "ОДЕССКИЙ ДIМ"

«ОДЕСЬКИЙ ДIМ» 2022

7-9 Квiтня 2022

Шановні панове!

            Запрошуємо  Вас  взяти  участь  в  Міжнародному  архітектурно-будівельному  форумі «ОДЕСЬКИЙ ДІМ», який відбудеться з 7 по 9 Квiтня 2022 року в пасажирському комплексі Одеського морського порту. Форум проводиться за підтримки Національної спілки архітекторів України, Одеської облдержадміністрації, Одеської міськради, Регіональної торгово-промислової палати, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Асоціації архітекторів Одеси.

             Пріоритетним напрямком форуму «ОДЕСЬКИЙ ДІМ»  є сучасне високотехнологічне будівництво в Україні. Традиційно до форуму приурочені професійні фестивалі та конкурси, в рамках форуму проводяться семінари і презентації інноваційних будівельних технологій і матеріалів.

             Основні розділи форуму:

  • Виставка інноваційних будівельних технологій і матеріалів “ОДЕСЬКИЙ ДІМ”
  • Виставка енергозберігаючих технологій “ODESSA ENERGY”
  • Фестиваль архітектури і дизайну “Я ТАК БАЧУ!”                  

       

Архітектурно-будівельний  форум  «ОДЕСЬКИЙ ДІМ»  супроводжується масштабною рекламною кампанією в соцмережах (Facebook, Instagram) і пошукових системах (до 1 млн показів), на телебаченні і радіо (близько 1000 виходів рекламних роликів,    інформаційних сюжетів та тематичних програм),    зовнішньою рекламою (500 рекламоносіїв).    Потенційним  учасникам  і  відвідувачам  розсилається  більше 100 тис. інформаційних листів і запрошень.

        Запрошуємо Вашу компанію взяти участь в Міжнародному виставковому форумі «ОДЕСЬКИЙ ДІМ».

Виставочний центр «Одеський дім»

[email protected] 

+38 067 482 86 82     +38 050 316 74 46